Speyk Iens Albert Heijn Spaaractie

Albert Heijn Restaurant Spaar actie

Altijd al een keer lekker uit eten willen gaan in het restaurant van Speyk? Dan is dit het moment! check hier, voor alle informatie

Lekker speciaal bier in het gezelligste café van Vlissingen

Nieuw bij Speyk: Vedett Ipa

Vanaf nu verkrijgbaar bij Speyk: Vedett Ipa

 

Vanaf de zeventiende eeuw begonnen Britse brouwers met het toevoegen van extra hop om zeker te zijn dat hun geliefde bier de 5 maanden lange reis per schip naar hun Britse kolonies zoals India zou overleven, zonder een fractie van zijn smaak en kwaliteit te verliezen. Dit proces gaf het geëxporteerde bier een bittere smaak - en schonk het de naam India Pale Ale, of IPA.

 

Vedett Extra Ordinary IPA : een buitengewoon bier. Dit is een IPA met 6% alcoholgehalte, hergist op fles. Tijdens het brouwproces gebruiken we alleen speciale mouten en via dryhopping komen we tot een fantastische IPA, die Vedett voor de eerste keer in een bruine fles bottelt om nogmaals het karakter van dit speciaalbier te onderstrepen.

 

Vedett Ipa past bij ieder moment en is dan ook zeer goed te combineren met verschillende gerechten die we in ons restaurant serveren.

 

Tip probeer IPA ook eens bij een lekker nagerecht!

 

Proost!

Speyk het beste terras van Vlissingen

Help jij mee om Speyk in de Terras Top 100 te krijgen?

In 2013, na tientallen jaren van overleg en plannen, heeft de gemeente Vlissingen het Bellamypark vernieuwd en hebben we een terras waar we trots op zijn.

We hebben ons best gedaan om het terras zo gezellig mogelijk te maken. We hopen dat jullie dit waarderen. We zijn daarom erg benieuwd naar jullie mening. Om die reden doen we mee aan verkiezing van de Terras Top 100 2014.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vind jij dat Speyk een van de mooiste terrassen van Vlissingen heeft? Beloon ons dan met je stem -> klik hier om te stemmen
 
 
 
 

Heb je tips om het terras nog beter te maken? Laat het ons weten!
 
 
 
 
Ons terras is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner, 'n lekker kopje koffie, 'n ijskoud biertje of 'n gezellige borrel met vrienden of collega's. Tot 2 uur 's nachts is het dé hotspot van Vlissingen.
 
 
Op zaterdag en zondag hebben we regelmatig (samen met onze buurman Café Soif) live muziek op het terras en een springkussen voor de kinderen.
 
Voor veel Vlissingers begint het weekend al op woensdagavond met "Band & Bottles": 30% korting op alle flessen bier en live de band Woodworks. Bij mooi weer doen ze de eerste set(s) akoestisch op 't terras, wat een heerlijk ontspannen "no worries" sfeertje geeft.

 


AmuseMe 2014, de culinaire wandeling door Vlissingen!

Speyk doet dit jaar mee met de 6e editie van AmuseMe. Op zaterdag 14 en zondag 15 juni haalt Speyk het beste in zichzelf naar boven. We presenteren drie amuses, je proeft ze alledrie incl. begeleidende wijn voor maar €9,95!

De VOC (Vlissingse Ondernemers Centrale) heeft 's middags The Melody Makers cq De Dikkuh Nekkuh Bent (onderdelen van Koninklijke Harmonie Ons Genoegen) ingehuurd om al musicerend langs alle deelnemende restaurants te gaan.

Van 12.30 uur tot 21.30 uur kun je terecht. Dus voor, tijdens of na het winkelen kun je al genieten van wat voor lekkers we te bieden hebben.

Reserveren is niet verplicht maar kan natuurlijk altijd via deze link. Je hoeft van te voren geen kaartje te kopen.

Meer informatie vind je op  www.amuseme.nl

 

beste terras van Vlissingen

Spetterende entrée Terras Top 100 voor Speyk

Oh wat zijn we trots. We hebben er hard aan gewerkt om het terras voor jullie zo mooi mogelijk te maken en blijkbaar wordt dat gewaardeerd. Dat we in de Top 100 stonden wisten we al maar vandaag kwam het grote nieuws: we staan landelijk op nr. 33. (Van Zeeland zijn we het 3e beste terras!)

Het jury-raport:

"Het Bellamypark is een echt terrassenplein. Het buitenmeubilair van de verschillende bedrijven staat dicht tegen elkaar opgesteld waardoor het niet altijd even duidelijk welk terras waarbij hoort. Toch is het een sfeervol geheel en mede hierdoor heeft het een faam die zich uitstrekt tot ver buiten de regio. Daar profiteert ook Speyk van. Waardoor de bar en bistro een meer dan indrukwekkende entree maakt in deze lijst, op plek 33. Het terras is goed gevuld als het jurylid er plaatsneemt. Vlot wordt de bestelling opgenomen al moet daarvoor wel eerst de ober worden gewenkt. Iets alerter op de komst van nieuwkomers en een knikje dat aangeeft ‘ik heb u gezien en kom er zo aan’, was prettig geweest. Hierna loopt alles gesmeerd. De medewerker in bedrijfskleding zet niet veel later de bestelling van koffie, fris en appeltaart op tafel. Het afrekenen gaat correct maar is niet overdreven hartelijk. Wel wordt bij vertrek de wens uitgesproken ons snel weer terug te zien."


Bevrijdingsfestival Vlissingen 2014

Maandag 5 mei is het 24e bevrijdingsfestival in Vlissingen, het gezelligste evenement van Zeeland. Het hoofdpodium staat ook dit jaar weer op het Bellamypark, met grote namen zoals Nielson, Gers Pardoel, Postmen en Giovanca.

Ook in de rest van de stad is van alles te beleven voor jong en oud. Kortom, een gezellige dag Vlissingen vol muziek, eten, drinken en entertainment. Het complete programma vind je hierrrr

Het festival heeft dit jaar een handige app ontwikkeld, speciaal voor bevrijdingsdag, zodat je het programma en alle informatie altijd bij de hand hebt. Download de app hierrrrr

Uiteraard zal Speyk zelf ook weer zijn stempel drukken op deze gezellige dag. Vanaf 16.00 uur tot in de late uurtjes zullen onze DJ's de tent weer volledig op zijn kop zetten.

Kom je ook?

Speyk Vlissingen Iens Diner Dagen 2014

Iens Diner Dagen 2014, eten met korting

Wij doen mee!

Vanaf 9 t/m 18 mei zijn de Iens Diner Dagen. Natuurlijk doet Speyk mee. Wil je lekker en gezellig eten in het mooiste restaurant van Vlissingen en ook nog eens voor een leuke prijs? Tijdens de Iens Diner Dagen 2014 krijg je bij ons 3 gangen voor maar €20,00! Reserveer snel, want vol=vol