Reserveren voor Bar & Bistro Speyk in Vlissingen
Iedere woensdag live muziek bij Speyk in Vlissingen
Studenten avond in Speyk op donderdag

In Speyk is altijd wat te doen!

Binnenkort vertellen we op deze pagina uitgebreid wat er allemaal te doen is. Voor nu alvast een korte samenvatting:

Woensdag: Band & Bottles. Onze huisband Woodworks is inmiddels een begrip in Vlissingen en omstreken. Om de avond nog leuker te maken gooien wij de flessen bier in de aanbieding. Alle flessen bier (én speciaalbier!) 30% korting.

Donderdag: "Thirstday" Studenten avond. Onze vrienden van Aqua ad Vinum zijn vaste gast en geven regelmatig de vetste feesten. Heineken Starbottle op vertoon van studentenpas €2 (dat is 23% korting!)

Vrijdag: Een van de leukste dagen van de week. We beginnen 's middag met B@S (Borrel at Speyk). B@S staat bekend om de gezellige ongedwongen sfeer. Regelmatig komen bedrijven met al hun collega's bij ons het weekend in luiden. Voordat onze resident DJ om 22.00 begint, komen veel mensen eerst nog lekker een hapje eten in de bistro.

Zaterdag: De ideale zaterdagavond planning: eerst romantisch of gezellig met je vrienden wat eten in onze bistro, daarna in één ruk door naar de bar voor een gezellig avond stappen en dansen op de beats van onze resident DJ.

Zondag: Bij mooi weer een van de gezelligste terrassen van Vlissingen om te eten, te drinken, te lachen en te ontspannen. Om 22.00 uur start "I Love Sunday, Horeca Avond". Hoewel er op zondagavond veel horecapersoneel langs komt in Speyk is natuurlijk iedereen van harte welkom.